Psychologie van het Uiterlijk

Psychologie van het Uiterlijk

Professor Liesbeth Woertman schreef in 2013 haar boek ‘Psychologie van het Uiterlijk’. Ik heb dat boek geredigeerd. Daarnaast heb haar website inclusief blog ontworpen. Mijn taak was de online zichtbaarheid van de website te vergroten. Niet alleen door de website zoekmachinevriendelijk in te richten, maar ook om deze te promoten via Facebook en LinkedIn.

De resultaten van deze inspanningen? De website scoort goed in zoekmachines. Op de zoekterm ‘psychologie + uiterlijk’ staat deze website op 1. De site bestaat pas een paar maanden, maar heeft nu al Pagerank 3 en gemiddeld 75 unieke bezoekers per dag. Nog belangrijker: het gaat goed met de online boekverkoop. Via de site kunnen mensen het boek ook aanschaffen. Voorlopig blijft de website ‘Psychologie van het Uiterlijk’ nog wel even online!

Liesbeth Woertman:

Liesbeth Woertman
Liesbeth

“Andreas heeft goed werk afgeleverd bij het redigeren van mijn boek. Hij heeft het boek toegankelijker gemaakt en mijn onderwerpen door ‘mannelijke bril’ bekeken. Dat heeft het boek completer en beter gemaakt. Het bijhouden van de website is zinnig, maar vooral erg leuk! Iedere dag kijk ik er minimaal één keer op. Het is fijn om direct feedback te krijgen en een blog is een prima manier om online contact te houden met collega’s, studenten en belangstellenden.”