Klantreacties

Andreas bood aan om mijn webteksten te onderzoeken. Hij leverde snel en accuraat werk op, dat de kwaliteit van mijn website verbeterde. Communicatie met hem verliep prettig.Andreas' teksten zijn helder en strak. Mooi werk. Hij schrijft bovendien mooie en leuke columns op zijn eigen website. Absoluut een aanrader!
Patrick Odendaal
Patrick Odendaal
Procesanalist bij Rijksvastgoedbedrijf
Andreas heeft voor mijn bedrijf Europmast B.V. de webteksten geschreven. Andreas creëert direct een goede sfeer, luistert goed, denkt positief en is creatief op een zakelijke manier. Ik heb op een heel prettige manier met hem samengewerkt en ben erg tevreden over het resultaat.
Na slechts 2 gesprekken heeft Andreas fantastische teksten opgeleverd. Dit toont dat Andreas zich uitstekend kan inleven en de klant begrijpt.Ik kan Andreas met een gerust hart bij iedereen aanbevelen!!Ik hoop dat hij dan nog wel tijd heeft voor mij.Veel succes Andreas, blijf zo doorgaan.
Gilbert Grantsaan
Gilbert Grantsaan
Kaizen administratiekantoor en organisatieadviseurs
Andreas is in staat om precies dat te verwoorden wat je heel graag wil vertellen--en dan kort en bondig. Hij kan zich geweldig inleven in de materie, hij werkt snel en accuraat en is bovenal erg klantvriendelijk en prettig in de omgang. Dit maakt dat de samenwerking met Andreas meer ...
Imke van Thiel
Imke van Thiel
Orthopedagoge at Bij PIPPA
In 2014 heb ik Andreas benaderd om hem eens kritisch te laten kijken naar mijn bestaande web-/folderteksten.Dankzij zijn inlevingsvermogen, door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen heeft hij mijn teksten persoonlijker en krachtiger gemaakt.Verder denkt hij mee in het maken van een nieuwe website en de mogelijkheden ...
Tim Molier
Tim Molier
Specialist in lekdetectie en geofysisch onderzoek

Ik werk voor: