Dank

Bedankt Ptera en Rene Greve!

 

Na 5 jaar was het tijd voor een nieuwe website. Ik heb eindelijk gedaan wat ik mijn klanten ook adviseer: duidelijk vertellen wat je doet en uitleggen wat mensen aan je hebben. Na een klein maandje ploeteren is het gelukt, maar ik heb het niet alleen gedaan. Gelukkig maar. Sommige dingen kun je beter uitbesteden, zeker als je zoals ik geen techneut bent en geen kaas hebt gegeten van vormgeving!

Slimme oplossingen van Ptera

Twee mensen hebben zich formidabel ingezet om de website te creëren die ik voor ogen had. Qua webdesign heeft PTera geholpen. Zij beloven op hun website: “We kijken wat een bedrijf nodig heeft en welke oplossing een klant het meeste oplevert.” 100% waar. Ze voeren hun werk niet alleen uit, maar denken mee en dragen slimme oplossingen aan.

Seo-specialist René Greve

Met seo-specialist René Greve heb ik al vaker met plezier samengewerkt. Hij adviseerde over tal van technische zaken, waardoor mijn website hopelijk goed vindbaar blijft in de zoekmachines. Bij een migratie loop je altijd aan tegen tal van kleine ‘probleempjes’. Dat weet je van te voren. Daarom is het aan te raden om met mensen samen te werken die weten wat ze moeten doen om de probleempjes snel en effectief uit de weg te ruimen.

WordPress website

Via dit blog wil ik hen beiden hartelijk bedanken voor hun inzet en expertise. Ik ben blij met mijn nieuwe WordPress website! Ik vind de site helder en overzichtelijk: precies wat ik voor ogen had.

Ps. Als mensen feedback willen geven of schoonheidsfoutjes zien: ik hoor het graag! Iedere site kan altijd beter, daar ben ik van overtuigd.

2 gedachten over “Bedankt Ptera en Rene Greve!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *