Hoe help ik?

perfecte website

Je hebt een website, maar je wilt er meer uithalen. Meer bezoekers, meer klanten of simpelweg je boodschap beter overbrengen. Voor al deze redenen kun je mij inhuren. Sommige zaken doe ik zelf, zoals het schrijven van webteksten. Andere keren werk ik samen met andere professionals. Denk aan: webdesigners, seo-specialisten of vertalers. Het einddoel? Een website die het juiste verhaal vertelt van je bedrijf, de doelgroep aanspreekt en lezers aanzet tot actie. Kortom: een perfect werkende website!

1. Content Marketing / Online Marketing

“Delen = Vermenigvuldigen”

Content Marketing is een lelijke term, voor een mooi principe. Je geeft waardevolle informatie in de vorm van blogs, video’s en berichten via sociale media. Daardoor stijgt het aantal bezoekers en je  maakt van meer bezoekers klant. Je kunt een deel of alle werkzaamheden aan mij uitbesteden. Nieuwsgierig wat ik doe voor huidige opdrachtgevers? Lees dan de verhalen op deze website. Sommige bedrijven adviseer ik, bij andere bedrijven ben ik van A tot Z verantwoordelijk voor alle online marketing. Klik op de foto voor meer informatie!

Drs. Sonía PérezA. Spaanse les in Utrecht

 

 

 

 

 

 

 

 

Psychologie van het UiterlijkB. Psychologie van het Uiterlijk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Webteksten

“Creëer online succes met een glashelder verhaal!”

Iedere webtekst kan beter. Een bedrijf verandert, waardoor de boodschap niet meer klopt. Of je vindt het lastig je lezer in duidelijke taal te benaderen. Er zijn tal van redenen waarom het soms beter is om het schrijven van een webtekst uit te besteden. Een goede tekst is to the point, overtuigend en vanuit je klant geschreven. Wat je met een glashelder verhaal bereikt? Dat je lezer snapt wat je doet en begrijpt wat hij aan je heeft. Lees hieronder 3 verhalen van tevreden opdrachtgevers:

Bij PippaA. BijPippa

 

 

Kaizen

 

B. Kaizen Advies

 

 

 

Ten slotte geef ik af en toe workshops / presentaties. Die moeten aansluiten op de wensen van de klant, dus dat is altijd maatwerk. Indien je een workshop over bloggen, content marketing of webteksten wilt, neem dan contact op.