Dat Zijn Mijn Woorden

Wie is Andreas?

 

 

View Andreas Bouman's profile on LinkedIn

Op mijn zesde wilde ik schrijver worden. Of tekenaar, dat leek me ook wel geinig.

Op mijn 21ste hakte ik de knoop door: ik werd schrijver. Sportverslaggever om precies te zijn, maar ik verdiende  mijn geld met tikken op een toetsenbord.

In 2008, inmiddels 31 jaren oud, noemde ik mijzelf online copywriter.

Ik ervoer dat ondernemers niet op zoek zijn naar mooie woorden, maar naar online omzet. Om die reden verdiepte ik mij steeds meer in online marketing, SEO en contentmarketing. Ik leerde hoe je meer websiteverkeer realiseert. Nog belangrijker: ik leerde online verleiden.

Andreas Bouman
Andreas Bouman

Meer verkeer naar je site is leuk, meer klanten is beter!

Anno nu maak ik websites winstgevend.  Ik heb jarenlange praktijkervaring opgedaan en ben ingehuurd door Heijmans, Telfort en andere bedrijven om meer business te creëren. Daarnaast heb ik veel geleerd van mijn eigen online projecten.

Ziehier mijn CV in een notendop. Hoe ik mij nu noem? Trainer, marketeer & webschrijver. Wat maakt het uit? Mijn werk verandert continu, maar het doel blijft gelijk.

Wat dat doel is?

Online succes realiseren!

logo-dzmw

Hoe wil je online succes realiseren?

Ik help ondernemers concreet op 2 manieren:

A. Huur mij in en laat mij je website verbeteren.

1. Een top-10. Ik pak de top-10 van je best bezochte pagina’s aan. Hiermee bereik je 80% van al je websiteverkeer. Dit is bedoeld voor zzp’ers en kleine MKB-bedrijven.

2. Een top-25. Ik installeer slimme software en verbeter de 25 best bezochte pagina’s. Je bereikt minimaal 95% van alle bezoekers. Je weet voortaan wie je site bezoekt, wat ze doen en krijgt dagelijks gratis leads. Doelgroep: B2B-bedrijven.

B. Zelf leren je site beter te laten converteren?

Volg een cursus.

1. Cursus Webteksten Schrijven.

2. Cursus Zakelijk Bloggen.

Cursus 1 zorgt voor meer conversie (meer bezoekers van je site worden klant) en cursus 2 zorgt voor meer bezoekers. Beide cursussen dragen bij aan je expertstatus. Voor wie? De cursus is voor alle ondernemers die zelf aan de slag willen met hun website.

salesfeed-logo

Daarnaast ben ik sinds 2015 SalesFeed Partner. SalesFeed is slimme software en identificeert de bezoekers op je website. Je weet dan welke bedrijven je website bezoeken. Het voordeel? Onbekende bezoekers veranderen in potentiële klanten.

Je hoeft hiervoor enkel de software te installeren, dan zie je direct wie je website bezoekt.

Vraag een pilot aan van 30 dagen gratis SalesFeed.

Neem contact op of bel direct 06-26795300. Ik hoor graag van je!